×
GENEL BİLGİLER
VİZYON-MİSYON
HAKKIMIZDA
BİRİMLER
ORGANİZASYON ŞEMASI
YÖNETİM
DAİRE BAŞKANI
ŞUBE MÜDÜRLERİ
PERSONEL
İdari Personel
KALİTE VE İÇ KONTROL
KALİTE POLİTİKAMIZ
STRATEJİK PLAN
FAALİYET RAPOLARI
GÖREV TANIMLARI
İŞ AKIŞ ŞEMALARI
MEMNUNİYET ANKETİ
BİRİM KALİTE KOMİSYONU
FORMLAR
BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
2023-2024 KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI
İLETİŞİM
TUR
ENG
KAYÜ Anasayfa
GENEL BİLGİLER
VİZYON-MİSYON
HAKKIMIZDA
BİRİMLER
ORGANİZASYON ŞEMASI
YÖNETİM
DAİRE BAŞKANI
ŞUBE MÜDÜRLERİ
PERSONEL
İdari Personel
KALİTE VE İÇ KONTROL
KALİTE POLİTİKAMIZ
STRATEJİK PLAN
FAALİYET RAPOLARI
GÖREV TANIMLARI
İŞ AKIŞ ŞEMALARI
MEMNUNİYET ANKETİ
BİRİM KALİTE KOMİSYONU
FORMLAR
BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
2023-2024 KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI
İLETİŞİM
Haberlerde Arama Yapın
Diger Haberler
Dünya Çevre Günü Etkinliği
Atık Pil Toplama Etkinliği Yapıldı.
Bütçe Uygulama Esaslarına İlişkin Bilgilendirme Toplant ...
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Personel ...
Engelsiz Kampüs Koordinatörlüğü ile Toplantı Yapıldı.
2025 Yılı Yatırım Dağılımları Ön Değerlendirme Toplantı ...
İç Paydaş Ziyareti Yapıldı.
Mutfak Sanatları Uygulama Merkezi Teknik Detayları Hk.
Develi Seyrani Kampüsü Teknik Gezi
Başkanlığımız tarafından, Develi Seyrani kampüsünde yaptırılan çalışmalar yerinde inceledi.
02 Ağustos 2022 Salı